¿Com transmetre sensacions tant al límit a través d’una web i amb tan poques paraules? Això és una tasca francament difícil per a qualsevol persona d’instint, per algú que viu del que sent i que cada dia busca emocions més i més potents per a seguir endavant. Això és el que molts dels que practiquen Kite Surf pensen (o no pensen) quan estan a l’aigua concentrats  i entregats al seu esport. El Kite és pura descàrrega d’adrenalina. Començar a practicar-lo pot ser el principi d’un llarg camí sense retorn, d’una nova forma d’entendre la vida i de l‘esport portat a la seva màxima expressió. El més increïble del Kite és que cada dia és diferent. No existeix la possibilitat que es converteixi en una rutina per què res és igual el dilluns, el dimarts o el dimecres. El vent, el mar i les condicions en les que has d’entrenar canvien en qüestió d’hores. T’enganxes a les sensacions i saps que demà aprendràs alguna cosa nova, saps que hi ha evolució i que amb esforç i entrega aconseguiràs evolucionar ràpidament. La llibertat, la tensió, l’energia… el Kite te les deixa sentir desde el moment d’aixecar l’estel a la sorra.

Amb un curs de bateig aprendràs a moure un estel  i a deixar-te portar per la sensació de volar, amb unes hores més podràs estar a l’aigua i dominar-la decidint el rumb que vols prendre, i després de practicar arribarà el moment de pujar a la taula i començar a navegar davant la immensitat del mar. Sent cada vegada un esport més segur, també els més petits podrà iniciar-se en l’ús de l’estel i poc a poc i sempre amb supervisió, començar a donar els seus primers passos en aquest esport. Sense límits, sense obstacles… al màxim que tu vulguis donar. Si amb això no en tens prou, podràs seguir aprenent al Club de l’Escola i entrenar amb els més veterans de l’esport. A tot això, també pots sumar una forma alternativa de viatjar i conèixer el món desde les platges i espots més privilegiats de qualsevol dels 5 continents. Brasil, Nova Zelanda, Califòrnia o Vietnam són destinacions que et permetran viure el màxim d’aquest esport.

Indubtablement el Kite és un dels esports que més està creixent en els darrers anys, i que a demés d’haver-se convertit ja en un Esport Olímpic per a Brasil 2016, té, per les immenses possibilitats que ofereix, un dels futurs més prometedors en el món dels esports nàutics.