EQUILIBRI. Aquest és el concepte que millor definiria l’experiència de practicar Paddel. Aquesta modalitat esportiva d’origen hawaià és un dels millors balancejadors ment – cos que existeix avui dia. Al mateix temps que es practica exercici amb tots els beneficis per a la salut que això comporta, també s’incrementa la sensació de ple contacte amb a natura i el benestar mental.

Físicament l’avantatge del Paddel és que facilita el treball isomètric,  és a dir, aquell exercici en el que realitzes força muscular sense moviment i amb l’objectiu de mantenir durant un cert temps una postura específica, de forma que el múscul sempre està treballant i per tant la intensitat de l’exercici és molt elevada. L’entrenament isomètric et permet incrementar la massa muscular, aconseguir més força i accelerar el metabolisme amb la conseqüent crema de greix.

A nivell psicològic totes les persones que han provat el Paddel  en més d’una ocasió coincideixen en el mateix: la pau interior que s’aconsegueix assegut o de peu sobre la taula. En  no requerir més que un rem i una taula et fa sentir molt lleuger i lliure, a demés de poder practicar-lo al teu ritme, al teu nivell i en qualsevol de les seves modalitats. En escassos minuts ets capaç de posar-te de peu sobre la taula i en menys d’una hora navegar de forma autònoma. La Travessa en aigües tranquil·les  et permetrà recórrer fàcilment la costa i accedir a les cales més amagades i solitàries, desconnectar del món amb el teu mp3 i gaudir de la tranquil·litat del descans després de l’exercici. Si prefereixes pots fer el mateix en família, amics o grup ja que una altra de les avantatges del Paddel és que no té edat ni límit per a la seva pràctica. La modalitat d’Onades et deixarà sentir el que significa surfejar i començar a lliscar per sobre el mar. També existeix el SUP Fitness, SUP Race… cadascuna d’elles  et proporciona uns beneficis diferents i es poden practicar a Kite&Paddel Surf Center Catalunya. El Paddel t’ofereix sensacions molt àmplies  i en situacions molt diverses. Si cada vegada són més els aficionats a aquest esport, serà perquè realment val la pena provar!