Kite & Paddel Surf Center Catalunya és l’escola de KITE i PADDEL que he creat i que us vull presentar. L’escola ofereix serveis a tots els qui ja sóm fanàtics d’aquest esport, als qui comenceu a aficionar-vos, i a tots aquells a qui us genera curiositat probar aquest esport i tímidament busqueu a la xarxa alguna web que us ajudi a acabar de decidir-vos. Vull compartir amb tots vosaltres els meus anys d’experiència en el món del KITESURF, desde que vaig començar de forma amateur fa mes de 10 anys, fins els meus resultats i currículum profesional en competicions Internacionals.

Tantes hores entregades a aquest esport s’han convertit en el meu estil de vida, en la meva forma de pensar i en la forma d’entendre tota la meva realitat. A través de l’escola vull convertir la meva passió en la vostra, mostrar-vos tot el que aquest esport em regala en els dies de més de 10 nusos de Garbí a Malgrat, de Llevant a Cabrera o de Tramuntana a Leucate. Pels qui ja sóm amants del KITE aquesta web será un punt de referencia on compartir experiències, promoure activitats, organitzar events i testejar el nou material que dia rere dia els professionals d’aquest sector anem perfeccionant per aconseguir un millor confort i seguretat en la pràctica d’aquest esport. Pels qui comencen la seva afició, la web serà la continuació de l’experiència del curs, i pels qui encara no us heu decidit, estic convençut que serà el que us acabarà de convèncer.

Amb el PADDELSURF vaig descobrir que els dies sense vent també podien ser dies perfectes. Aquest esport combina les sensacions de llibertat sobre una taula “passejant” per sobre el mar, amb l’adrenalina que també et proporciona quan comences a “agafar” les tevés primeres onades.

Tanta passió és la que sento pel mar i el vent, que la única manera de canalitzar tanta energia i transmetre tantes sensacions, ha estat muntar l’escola de KITE i PADDEL a la meva platja, Malgrat de Mar. Aquí vaig començar a moure el meu primer kite i aquí é son vull que entre tots, creem una comunitat de veritables amants dels esports nàutics.

Amb la visió de posicionar-nos com escola de referencia, treballarem amb l’objectiu d’aportar un valor diferencial a tot aquest sector, i ho farem a partir de valors de Responsabilitat, Professionalitat i Esportivitat.

Emprenem un camí sense retorn!!

Ens veiem a la platja!
Marc Agell.